Tuesday, 28 October 2014

Apabila Dikelilingi Lelaki Hidung Belang


Hari ni nak cerita pasal kena raba... Aku tengah jalan-jalan ke blog seseorang ni... kat blog orang ni ada cerita dan gambar mengenai seorang artis wanita yang seksi telah di raba!

Pada pandangan mata kasar aku, artis ni kena raba free-free aje! Untung pada tukang yang raba tu jugak. Kahkahkah! Yang lelaki suka lah tuuu baca entry macam ni...

TENGOK !!!! Nak menangis pun tak guna sebab si tukang raba yang melunaskan nafsu serakah beliau! Yang trauma artis ni jugakkkkk!!! Kesian pulak kat dia lorhhh... Huhuuu... Haaa peringatan bukan sekadar untuk artis aje, malah untuk semua wanita di luar sana...

Now we can see, hikmahnya wanita Islam diwajibkan menutup aurat, untuk mengelak perkara sebegini terjadi! Kalau ia terjadi pada anda, atau adik, kakak atau saudara anda, bukan ke ia boleh mendatangkan trauma??? Bahaya tu! Sseseorang yang mengalami trauma seolah-olah boleh stuck dalam hidup dan tak yakin untuk melakukan apa-apa... Orang yang trauma jugak sentiasa berada dalam ketakutan... So, benda-benda macam ni lah kita nak elak ye...


sumber :http://www.nisakay.com

Share this