Sunday, 26 October 2014

Harap Muka Saja Lawa Tapi Banggang

Pasti anda akan terkata �astaghfirullah azim� bila melihat status awek melayu siap bertudung cantik-cantik tapi perangai tak ubah seperti seekor ayam betina yang dah tiada maruah diri langsung.dah tahu sekarang dunia sudah semakin tua zaman dah nak berakhir so macam-macam akan boleh jadi.

Sebenarnya admin pun kurang pasti sama ada akaun facebook awek ini real atau pun sekadar fake kerana agak mustahil seorang yang berperibadi seperti itu mengungkapkan kata-kata yang sangat memalukan.bayangkan jika status ini dilihat oleh ibubapa dia sendiri!..

Tapi bagi admin kemungkinan besar akaun facebook ini hanya gurauan semata dari orang yang tidak bertanggungjawab dan tidak lain tidak bukan empunya akaun facebook ini adalah seorang lelaki yang mungkin sekarang ini tengah gersang gila seks kot..haha..

Dan ada kemungkinan juga akaun facebook ini di buat atas sebab-sebab tertentu seperti contoh lelaki ini mungkin telah ditinggal kan oleh awek dalam gambar di akaun facebook itu.

Apa pun anda lihat sendiri status awek ini di bawah dan kalau nak kepastian lagi sila ke akaun facebooknya disini https://www.facebook.com/fahmi710?fref=ts.lihat semua gambar-gambar yang ada dalam akaun facebooknya adakah mustahil?..

STATUS PALING BODOH AWEK MELAYU BERTUDUNG!

sumber:www.myinfo4u.net

Share this